EEN GREEP
UIT MIJN WERK

Author picture

Gerrit Jan Mulder

Author picture

TV Commercial

Figurant in de landelijke TV-commercial van FIT20 met in de hoofdrol Mike Weerts.

Bekijk de commercial:

Author picture

Presentatie bijeenkomst

Vandaag vanuit TableauMulder een bijeenkomst geleid voor medewerkers van het Radboudumc. Het onderwerp was grensoverschrijdend gedrag.

Als speciale gast en ervaringsdeskundige was Ellie Lust aanwezig. Het was een bijzondere en waardevolle bijeenkomst waarin duidelijk werd hoe groot het probleem is en dat grensoverschrijdend gedrag nooit geaccepteerd mag worden! Zowel bestuurder Bertine Lahuis als Ellie Lust benadrukten beiden dat elk incident gemeld moet worden. Want niet gemeld, is niet gebeurd! 

Fijn dat ik aan deze bijeenkomst mijn bijdrage mocht leveren. 

Author picture

Voice over

Dit weekend een demo gemaakt bij Voice Agency Inter Voice Over in Amsterdam. Was leuk om te ontdekken wat ik met mijn stem kan. Weer een nieuwe weg ingeslagen met TableauMulder.

Author picture

Dagvoorzitter Symposium CHHO

Het tweede lustrum van het Centrum voor Hoofd Hals Oncologie in de Vereeniging in Nijmegen met als titel 10 jaar streven naar een 10!

Een feestelijke gebeurtenis waarop ik vanuit TableauMulder de dagvoorzitter mag zijn.

Author picture

Gespreksleider Theater Wolk

Net thuis van alweer de laatste voorstelling van Theater Wolk https://www.theaterwolk.nl

Een indrukwekkend theaterstuk over postpartum depressie, waarbij ik vanuit TableauMulder na afloop van de voorstelling met het publiek in gesprek ging. Ervaringsdeskundigen en zorgverleners konden zo hun verhalen met elkaar delen. Van onschatbare waarde.

Dank voor de opdracht, Mike Weerts, graag tot een volgende keer!